SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN

SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN
SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN
SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN
SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN
SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN

SET VEGLASH PER RIPARIME TE TELEFONAVE DHE JO VETEM YAXUN

Cmimi real Lek 1,200 Oferte Lek 800 Ulje 33%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : SET VEGLASH

MARKA : YAXUN

 

 

VECORI : SHUMEFUNKSIONAL, KOMPAKT DHE SHUME PRAKTTIK,

CILESI E LARTE, KACAVIDA POSACERISHT PER iPHONE, IPAD DHE EKRANE TE TJERA TE TELEFONAVE


Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve