Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme

Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme
Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme

Peshqire I Bute Me Fibra Per Makine Dhe Shtepi Baseus Ne 3 Permasa Te Ndryshme

Size
Cmimi real Lek 1,200 Oferte Lek 900 Ulje 25%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : PESHQIRE

MARKA : BASEUS

VECORI : MATERIAL CILESOR I ZGJEDHUR , I BUTE, PREJ MENDAFSHI DHE ME FIBRA,

E PERTHITH UJIN NE MENYRE PERFEKTE,

NUK LE SHENJA OSE GERVISHTJE. 

JU VJEN ME 3 PERMASA TE NDRYSHME KUSHTUAR DESHIRAVE TUAJA.

 

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus
Oferte
Pastrues Ajri Dhe Aromatizues Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 2,100 Cmimi real Lek 3,400 Ulje 38%