PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS

Lek 2,100 Lek 3,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

POZICIONI I VENDOSJES : TE VENDI I GOTES

PERMASA : 65 x 95mm

NGJYRA : E ZEZE / E ARGJENDTE

VECORI : AROMATIZUES -NEUTRALIZUES (NUK ESHTE PARFUM I FORTE )

PASTRUES AJRI BASEUS HEQ FORMALDEHIDIN(GAZ I DEMSHEM) NGA AMBIENTI I MAKINES. FALE EFIKASITETIT TE LARTE I DUHEN VETEM 3 MINUTA PER TE PASTRUAR NJE MAKINE TE VOGEL, 5 MINUTA PER NJE FOURISTRADE DHE 7 MINUTA PER NJE KAMION. EFEKTSHMERIA E KETIJ PASTRUESI AJRI ESHTE KONFIRMUAR NGA SHUME TESTE DHE CERTIFIKIME

ME SHUME KOMFORT GJATE UDHETIMIT. PAISJA JO VETEM QE PASTRON AJRIN ME FORMALDEHID, POR EDHE NEUTRALIZON AROMAT E PAKENDSHME (P.SH NGA CIGARET OSE USHQIMET), LARGON SMOGUN DHE MYKUN NGA AJRI. PAISJA PERHAP MIKRO-MOLEKURA TE VECANTA QE NEUTRALIZOJNE FORMALDEHIDIN DHE PAPASTERTITE E TJERA, SI DHE RIFRESKON AJRIN ME AROME TE KENDSHME

PERDORIM SHUME I LEHTE DHE I THJESHTE,

PASTRUESI I AJRIT ESHTE I SIGURTE PER FEMIJET DHE GRATE SHTATZENA,

ME DY OPSIONE ZGJEDHJE PER AROMAT:

- KOLONJË ( AROME ME FORTË )

- FRESKI DETI ( AROME ME E LEHTE )

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.