PAJISJE PER MASAZH RELAKSUES DUAL MODE ME 4 KOKA TE NDRYSHME BASEUS

Lek 12,000 Lek 14,000

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PAJISJE PER MASAZHMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + PC FUQIA: 29W INPUT: 5V - 9V KAPACITETI I BATERISE: 8000mAh ( 4 x 2000mAh ) PORTA: TYPE-C PESHA:...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PAJISJE PER MASAZH

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC

FUQIA: 29W

INPUT: 5V - 9V

KAPACITETI I BATERISE: 8000mAh ( 4 x 2000mAh )

PORTA: TYPE-C

PESHA: 740g

NUMRI I KOKAVE: 4

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE ME KUALITET TE LARTE, 

PAJISJE INTELIGJENTE PER MASAZH QE I PERSHTATET CDO NEVOJE NE SAJ TE 4 KOKAVE TE NDRYSHME QE POSEDON,

VJEN ME SHPEJTESI TE NDRYSHME PER PAJISJEN QE VENDOSEN SIPAS DESHIRES,

ME PRECIZION TE LARTE DHE KOMPAKTE,

BATERI 8000mAh QE ZGJAT PER NJE KOHE TE GJATE,

NESE DEMTOHENI GJATE PERDORIMIT JU LUTEMI QE TE VIZITONI DOKTORIN SA ME SHPEJT.

MOS E VENDOSNI NE PJESE ME FLOKE, GISHTA.

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.