MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED

MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED
MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED

MIKROSKOP YAXUN I KOMPLETUAR ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME DHE ME DRITE LED

Cmimi real Lek 80,000 Oferte Lek 60,000 Ulje 25%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MIKROSKOP

MARKA : YAXUN

ZMADHIMI: 3.5X DERINE 90X

LENTET OBJEKTIVE: 07X - 4.5X

VJEN ME KOKE RROTULUESE DERI NE 45 GRADE

DISTANCA E PUPIL: NGA 54mm - 76mm

DISTANCA E PUNES: 30mm-165mm

LENTET AUXILARY: 0.5X/165mm,2X/30mm

VJEN ME BRAKETA NGA TE DYJA ANET E PAJISJES DHE ME DIAMETER LENTEJE 32mm.

HAPSIRA E LENTET KU KALON DRITA: 76mm

LARTESIA E LENTET: 380mm DHE LEVIZJE HORIZONTALE 235mm. VJEN BASHKE ME DRITE LED.

OUTPUT: HDMI DHE USB, TF CARD

SENSORET: 41 MEGA PIXEL CMOS

FORMATI OPTIKES: 1/2.3 inch

PIXELAT1.335µm × 1.335µm

REZOLUCIONI IMAZHIT: 5488*4112

REZOLUCIONI I VIDEOS:  2K@30FPS,1080p@60FPS

REZOLUCIONI HDMI: 1920*1080p 60FPS

VECORI : MIKROSKOP ME TE GJITHA PAJISJET E NEVOJSHME,

VJEN ME DRITE EDHE KAMER,

 

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve