MBESHTETESE QAFE E KLASIT TE PARE MEMORY BASEUS ME 2 KOMPRESA SHTESE

Lek 2,500 Lek 2,900

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBESHTETESE QAFE

MARKA : BASEUS

NGJYRA : GRI

MATERIALI : MATERIAL MEMORY

PESHA: 340g

VECORI : MATERIAL I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT ME DIZENJIM ERGONOMIK DHE I REHATSHEM,

ME KUJTES MEMORY PER NJE RELAKSIM TE PLOTE,

JU LIRON NGA DHIMBJET E QAFES, NUK FORMON RRUDHA

REHATIA ME ZERO PRESION NJESOJ SI EKSPERIENCA E KLASIT TE PARE

OFRON MESHTETJEN IDEALE TE QAFES DHE MBRON RRUAZAT E QAFES SIDOMOS NE UDHETIMET E GJATA,

PORTABEL DHE E LEHTE TE MERRET KUDO

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.