SUPER KABELL ME ZINK DHE NEJLON BASEUS NYLON WEAVE FAST CHARGING CABLE USB / LIGHTNING 2.4A

Lek 800 Lek 1,400

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB ME KOKA ZINKU

MARKA : BASEUS

MODELI : CALSP-B01

GJATESIA : 1m

PESHA : 50g

DALJE : 2.4A

PERSHTATET ME : PASIJET ME PORTE LIGHTNING

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE

VECORI : KOKA PREJ ALIAZHI TE ZINKUT, TE DURUESHME NDAJ PERDORIMIT DHE DEFORMIMIT,

PERSHTATET AUTOMATIKISHT ME VERSIONIN FUNDIT TE SISTEMIT iOS KESHTU QE NUK JU DUHET TE NDERRONI KABELLIN PASI TE BENI UPDATE SISTEMIT

THURRJE E DENDUR ME NEJLON TEPER REZISTENT NDAJ THYERJES DHE PERDORIMIT TE PERDITSHEM,

TEKNOLOGJI PER MBROJTJE TE SHUMEFISHTE TE QARKUT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER MUNDESOJNE KARIKIM DHE TRANSMETIM TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR TE DHENASH,

ÇIP I PERMIRESUAR SHTON ME 40% SHPEJTESINE E KARIKIMIT,

KONTAKTE NE TE DY ANET PER ME SHUME LEHTESI NE PERDORIM,

STRUKTURE ME DIZENJIM SI SHKALLE PER GJERESI TE NDRYSHME PORTASH,

PAMJE MODERNE PLOT LUKS ME INDIKATOR LED BLU PER TA DALLUAR GJATE NATES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.