KABELL USB 2-NE-1 ME DALJE USB DHE TYPE-C FAST CHARGE 18W NE LIGHTNING BASEUS DUAL OUTPUT CABLE

Lek 1,100 Lek 1,600

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL USB CAFULE MARKA : BASEUSGJATESIA : 1mTIPI : USB / TYPE-C NE LIGHTNING DALJE USB : 5V / 2A ( 10W ) DALJE TYPE-C : 9V /...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL USB CAFULE

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

TIPI : USB / TYPE-C NE LIGHTNING

DALJE USB : 5V / 2A ( 10W )

DALJE TYPE-C : 9V / 2A ( 18W )

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI DHE NEJLON

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR DHE DIZENJIM ELEGANT,

BERTHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER SIGURON KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE SHPEJTE E TE STABILIZUAR,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER THYERJES E PERTHYERJES,

ÇIP INTELIGJENT PER TE KARIKUAR DHE TRANSMETUAR TE DHENA NJEKOHESISHT DHE ME SHPEJTESI TE LARTE SI REZULTAT I TEKNOLOGJISE ME KARIKIM TE SHPEJTE,

MUND TE KARIKOJE IPHONIN TUAJ ME SHPEJTESI, ME MIRE SE KABELLI ORIGJINAL,

TRANSMETON SHPEJTE TE DHENA DERI NE 480Mbps

KOKA KONTAKTI PREJ ALIAZHI TE ALUMINIT JANE REZISTENTE NDAJ KORROZIONIT DHE OKSIDIMIT,

KORDONI I VESHUR ME NEJLON TE ENDUR KA ELASTICITET TE LARTE,

REZISTENCE NDAJ PERTHYERJES DHE NGATERRIMIT,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.