KABELL KARIKIMI MAGNETIK USB 1m PER TYPE-C BASEUS ME DRITE LED

Lek 1,100 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KABELL KARIKIMI USBMARKA : BASEUSGJATESIA : 1m MATERIALI : NEILON + ALIAZH ZINKU AMPERI: 3A PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASHVECORI : MATERIAL SUPER CILESOR,...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL KARIKIMI USB

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

MATERIALI : NEILON + ALIAZH ZINKU

AMPERI: 3A

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR, I DURUESHEM DHE DIZENJIM ELEGANT,

NYJE TE PERFORCUARA KUNDER THYERJES E PERTHYERJES,

ÇIP INTELIGJENT PER TE KARIKUAR DHE TRANSMETUAR TE DHENA NJEKOHESISHT DHE ME SHPEJTESI TE LARTE SI REZULTAT I TEKNOLOGJISE ME KARIKIM TE SHPEJTE,

TRANSMETON SHPEJTE TE DHENA DERI NE 480Mbps 

KORDONI I VESHUR ME NEILON DHE ZINK SUPER CILESOR, TE DURUESHEM, ME ELASTICITET TE LARTE,

REZISTENCE NDAJ PERTHYERJES DHE NGATERRIMIT, ZJARRIT ETJ.

I PERSHTATSHEM PER TE GJITHA PAJISJEN ME PORTE TYPE-C,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.