Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd

Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd
Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd

Kabell Hdmi-hdmi Baseus 1m / 2m / 3m / 5m Super Rezistente Dhe Kontakte Te Praruar Dhe Transmetim Video 4khd

SIZE
Cmimi real Lek 1,400 Oferte Lek 1,000 Ulje 29%
/
 • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
 • Produkti eshte me Garanci
 • Produkt Origjinal
 • Pagesa ne Dorezim te produktit
 • Ne gjendje, gati per transport
 • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL HDMI

MARKA : BASEUS 

GJATESIA : 1m / 2m / 3m / 5m

MATERIALI : PVC 

NGJYRA : E ZEZE DHE GRI

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

KONTATKTE TE PRARUAR QE SIGUROJNE NJE LIDHJE OPTIMALE PER TRANSMETIM MAKSIMAL TE SINJALIT DHE JANE REZISTENTE NDAJ KORROZIONIT

SHTRESE MBROJTESE E TREFISHTE KUNDER INTERFERENCAVE

PERSHTATET ME FORMATE TE NDRYSHME AUDIO

TRANSMETON SINJALIN DIGJITAL AUDIO DHE VIDEO ME SHPEJTESE DERI NE 10.2GB PER SEKONDE

MBESHTET VIDEO FORMATIN 3D, ULTRA HD 4K DHE 2K, FULL HD 

PERVOJE AUDIO GJITHPERFSHIRESE DERI NE 32 KANALE, FREKUENCE AUDIO  DERI NE 1536kHz PER CILESI MAKSIMALE ZERI ME MBESHTETJE TE TEKNOLOGJISE DOLBY TRUE HD, DTS-HD MASTER AUDIO ETJ.

I PERSHTATSHEM PER TE LIDHUR ME NJERA-TJETREN PAJISJE NEPERMJET PORTES HDMI SI P.SH HDTV, PROJEKTOR, DVD PLAYER, PS3, XBOX360, PS4, XBOX ONE ETJ.

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus