Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit

Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit

Kabell Hdmi-Vga (Jo Anasjelltas Vga-Hdmi) Baseus 2m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit

Cmimi real Lek 3,500 Oferte Lek 2,400 Ulje 31%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL HDMI-VGA

MARKA : BASEUS 

GJATESIA : 2m

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + NEJLON 

NGJYRA : GRI

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

KONTAKTE ALUMINI TE ZGJEDHUR QE SIGUROJNE NJE LIDHJE OPTIMALE PER TRANSMETIM MAKSIMAL TE SINJALIT DHE JANE REZISTENTE NDAJ KORROZIONIT,

SHTRESE MBROJTESE E TREFISHTE KUNDER INTERFERENCAVE,

MBERTHEHET MIRE FALE VIDAVE NE KRAHUN VGA DHE KONTAKTE TE PRARUARA TEK HDMI TE CILAT FIKSOHET TEK PAJISJA PER LIDHJE TE PANDERPRERE,

KABELL I VESHUR ME NEJLON TE THURRUR NGA CILESIA ME E LARTE,

PERSHTATET ME TV, LAPTOP, MONITOR, KARTA GRAFIKE ETJ

SUPORT PER TRANSMETIM VIDEO DERI NE 1080P HD @ 60Hz,

PROJEKTUAR NE STANDARDIN DUAL LINK ME 15 KONTAKTE TE VESHURA ME FLORI PER DVI DHE HDMI 2.0 PER CILESINE MAKSIMALE TE FIGURES ,

I TESTUAR PER 5000+ VENDOSJE DHE HEQJE PA PASUR ASNJE PROBLEM,

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus