Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit

Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit
Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit

Kabell Dvi-dvi Baseus 1m Me Thurrje Super Rezistente Dhe Kontakte Aliazhi Te Aluminit

Size
Cmimi real Lek 3,500 Oferte Lek 1,500 Ulje 57%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL HDMI

MARKA : BASEUS 

GJATESIA : 1m

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + NEJLON 

NGJYRA : GRI

VECORI : MATERIAL SUPER CILESOR I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT

KONTAKTE ALUMINI TE ZGJEDHUR QE SIGUROJNE NJE LIDHJE OPTIMALE PER TRANSMETIM MAKSIMAL TE SINJALIT DHE JANE REZISTENTE NDAJ KORROZIONIT,

SHTRESE MBROJTESE E TREFISHTE KUNDER INTERFERENCAVE,

MBERTHEHET MIRE FALE VIDAVE TE CILAT FIKSOHET TEK PAJISJA PER LIDHJE TE PANDERPRERE,

KABELL I VESHUR ME NEJLON TE THURRUR NGA CILESIA ME E LARTE,

PERSHTATET ME TV, LAPTOP, MONITOR, KARTA GRAFIKE ETJ

SUPORT PER TRANSMETIM VIDEO DERI NE 2K HD @ 60Hz,

PROJEKTUAR NE STANDARDIN DUAL LINK ME 24 KONTAKTE TE VESHURA ME FLORI PER CILESINE MAKSIMALE TE FIGURES NE KRAHASIM ME STANDARDIN SINGLE LINK ME 18 KONTAKE,

I TESTUAR PER 5000+ VENDOSJE DHE HEQJE PA PASUR ASNJE PROBLEM,

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus