ADAPTOR AUDIO 2 NE 1 ME DY PORTA LIGHTNING PER KARIKIM, MUZIK DHE AUDIO REMAX

Lek 700 Lek 1,100

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : ADAPTOR AUDIO ME 2 PORTA LIGHTNING

MARKA : REMAX

PERMASA: 125*20*8mm

FUQIA: 2.0A

VECORI : ME KETE ADAPTOR MUND TE PERDORNI KUFJE TE THJESHTA ME FISHE LIGHTNING NE MENYRE QE TE DEGJONI MUZIKE NGA PAJISJET TUAJA M

PAMJE E THJESHTE, MATERIAL CILESOR RESIZTENT NDAJ OKSIDIMIT DHE PERDORIMIT, PERMASE E VOGEL, MBAJENI GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

I PRODHUAR ME KUJDES, SIGURON TRANSMETIM ME SHPEJTESI TE LARTE DHE TINGULL TE QARTE HI-FI

DY PORTA LIGHTNING PER DEGJIM EDHE KARIKIM TE PAJISJES,

MUND TE LUANI NDERKOHE QE E KARIKONI.


Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.