DRITE RRETHORE LED RGB RING LIGHT QE KAPET TEK TELEFONI ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ DRITE RRETHORE LED RGB RING LIGHT QE KAPET TEK TELEFONI ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
20%
Lek 1,200 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : DRITE RRETHORE LED RGBMATERIALI : ABS + PC FUQIA: 2.5W KAPACITETI I BATERISE : 400mAh INPUTI: 5V / 2A DIAMETRI I DRITES...
MBAJTESE TELEFONI PER TRIPODIN ME NDJEKJE 360 GRADE BASEUS MBAJTESE TELEFONI PER TRIPODIN ME NDJEKJE 360 GRADE BASEUS
9%
Lek 2,900 Lek 3,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : MBAJTESE TELEFONI PER TREKEMBESH (TRIPOD) MARKA : BASEUS MODELE KU APLIKOHET : KAMERA, CELULAR ME GJERESI 56-83mm KOKA TRIPODIT: GJATESI 175mm, GJERESIA E...
MINI TREKEMBESH ( TRIPOD ) XO PER SMARTPHONE ME DRITE RRETHORE LED RGB PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ MINI TREKEMBESH ( TRIPOD ) XO PER SMARTPHONE ME DRITE RRETHORE LED RGB PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
20%
Lek 3,200 Lek 4,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH ( TRIPOD ) PER SELFIE OSE VIDEOMARKA : XOMATERIALI : ABS + PC +METAL FUQIA: 0.3 - 9.3W INPUTI: 5V / 2A...
MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE QE PERDORET PER SELFIE , RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE QE PERDORET PER SELFIE , RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT
14%
Lek 2,500 Lek 2,900
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : MINI TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMATERIALI : ABS + PC +METAL NGJYRAT: 3300-6000K NUMRAT E DRITES LED: 96 LUMEN: 1400LM VECORI : PJESE E...
MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE REMAX QE PERDORET PER SELFIE , RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT MINI TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE REMAX QE PERDORET PER SELFIE , RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT
6%
Lek 4,900 Lek 5,200
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : MINI TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMARKA : REMAXMATERIALI : ABS + PC +METAL NGJYRA: ZEZE FUQIA: 10W GJATESIA: 50-80CM NGJYRAT: 3300-6000K VOLTAZHI: 5V...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE LED PROFESIONALE PER NDRICIM PERFEKT PER CDO REGJISTRIM TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE LED PROFESIONALE PER NDRICIM PERFEKT PER CDO REGJISTRIM
14%
Shitur
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMODELI : A111MATERIALI : ABS + PC +METALGJATESIA E TRIPODIT : 2.1m MAX FUQIA: 40W INPUTI: 24V / 2A (...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE OVALE LED ME VEND PER 3 TELEFONA PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE OVALE LED ME VEND PER 3 TELEFONA PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
13%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH ( TRIPOD ) PER SELFIE OSE VIDEOMATERIALI : PC +ALUMINGJATESIA E TRIPODIT : 50 - 200CM FUQIA: 100W INPUTI: 2 x 5V / 2A...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE RRETHORE LED ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE RRETHORE LED ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
24%
Lek 2,800 Lek 3,700
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMODELI : B-10MATERIALI : ABS + METALGJATESIA E TRIPODIT : 60cm - 110cm FUQIA : 12W MAX INPUTI : 5V / 2A...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE RRETHORE LED ME VEND PER 3 TELEFONA PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE RRETHORE LED ME VEND PER 3 TELEFONA PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
16%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH ( TRIPOD ) PER SELFIE OSE VIDEOMATERIALI : PC +ALUMINGJATESIA E TRIPODIT : 50 - 200CM FUQIA: 50W OUTPUT : 2 x 5V / 2A...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE RRETHORE LED RGB ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) ME DRITE RRETHORE LED RGB ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
26%
Lek 2,900 Lek 3,900
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMODELI : MJ33MATERIALI : ABS + PCGJATESIA E TRIPODIT : 1.7m MAX FUQIA: 25W MAX INPUTI: 5V / 2A (...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) REMAX ME DRITE RRETHORE LED ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) REMAX ME DRITE RRETHORE LED ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
11%
Lek 4,900 Lek 5,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMATERIALI : ABS + METALGJATESIA E TRIPODIT : 160cm FUQIA : 12W MAX INPUTI : 5V / 2A PERMASAT E...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) REMAX ME DRITE RRETHORE LED ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) REMAX ME DRITE RRETHORE LED ME NDRICIM PERFEKT PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
11%
Lek 4,900 Lek 5,500
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMATERIALI : ABS + METALGJATESIA E TRIPODIT : 58.5 - 182cm FUQIA : 12W MAX INPUTI : 5V / 2A...
TREKEMBESH ( TRIPOD ) XO PER SMARTPHONE ME DRITE RRETHORE LED PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ TREKEMBESH ( TRIPOD ) XO PER SMARTPHONE ME DRITE RRETHORE LED PER VIDEO YOUTUBE, TIKTOK ETJ
15%
Lek 4,700 Lek 5,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH ( TRIPOD ) PER SELFIE OSE VIDEOMARKA : XOMATERIALI : ABS + PC +METALGJATESIA E TRIPODIT : 24CM FUQIA: 12W INPUTI: 5V / 2A DIAMETRI...
TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SELFIE OSE SELFIE STICK YUNTENG VCT-1688 TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SELFIE OSE SELFIE STICK YUNTENG VCT-1688
37%
Lek 2,400 Lek 3,800
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE SELFIE STICKMARKA : YUNTENGMODELI : VCT-1688MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PLASTIKEGJATESIA I MBLEDHUR : 31.5CMGJATESIA I HAPUR...
TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE BASEUS QE PERDORET PER VIDEO, RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE BASEUS QE PERDORET PER VIDEO, RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT
7%
Lek 3,800 Lek 4,100
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMARKA : BASEUSMATERIALI : ABS + PC +METALGJATESIA: NGA 65CM DERI 160CM FUQIA: 15W INPUTI: 5V / 2A DRITA:...
TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE QE PERDORET PER VIDEO, RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SMARTPHONE QE PERDORET PER VIDEO, RREGJISTRIME, YOUTUBE, TIKTOK DHE DRITE LED PER NDRICIM PERFEKT
24%
Lek 2,600 Lek 3,400
PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE VIDEOMATERIALI : ABS + PC +METAL DRITA: 12 INCH MBAJTESJA E PERSHTATSHME PER : SMARTPHONESVECORI : PJESE E POSACME PER TE...
Items 1 to 16 of 27 total