TREKEMBESH (TRIPOD ) PER SELFIE OSE SELFIE STICK YUNTENG VCT-1688

Lek 2,400 Lek 3,800

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE SELFIE STICKMARKA : YUNTENGMODELI : VCT-1688MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PLASTIKEGJATESIA I MBLEDHUR : 31.5CMGJATESIA I HAPUR : 134CM MAXPESHA : 354gKAPACITETI...
PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE SELFIE STICK

MARKA : YUNTENG

MODELI : VCT-1688

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PLASTIKE

GJATESIA I MBLEDHUR : 31.5CM

GJATESIA I HAPUR : 134CM MAX

PESHA : 354g

KAPACITETI MBAJTES : 5Kg MAX

MBAJTESJA E PERSHTATSHME PER : PAISJET ME GJERESI 5.2 - 10.2CM

VECORI : 2 NE 1 SELFIE STICK ME TELEKOMANDE ME BLUETOOTH, JU MUNDESON TE BENI FOTO VETES APO NE GRUP LEHTESISHT

PERMASE KOMPAKTE PREJ 31.5CM E PALOSUR ME PESHE 354g PRAKTIK DHE I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE

VIDE E POSACME PER TE FIKSUAR KAMEREN OSE MBAJTESEN E TELEFONIT

DIZENJIM PER KEND FLEKSIBEL FOTOGRAFIMI

GJATESI I RREGULLUESHME PREJ 5 NIVELESH PER TE MARRE ME SHUME GJERESI FOTOGRAFIMI

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS

MBAJTESE TELEFONI ME GJERESI TE RREGULLUESHME PER TELEFONAT ME GJERESI 5.2 - 10.2CM

SHENIM : TELEKOMANDA ESHTE VETEM PER SISTEM iOS DHE ANDROID 4.3 E SIPER

PER iOS NUK KA OSPION ZMADHIMI, PER ANDROID VENDOS BUTONIN E VOLUMIT SI BUTON PER ZMADHIM
Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.