Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar

Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar
Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar

Tastiere Wireless E Palosshme Me Bluetooth Per Kompjuter Ose Laptop Me Mbajtese Te Integruar

Cmimi real Lek 6,000 Oferte Lek 4,800 Ulje 20%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI: TASTIERE ME BLUETOOTH

MATERIALI : PC

PERMASA ( E PALOSUR ) : 48 x 5.5 x 1cm

PERMASA ( E HAPUR ) : 48 x 17 x 0.4cm

MENYRA E LIDHJES : BLUETOOTH V3.0

KAPACITETI I BATERISE : 380mAh

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 8 - 10m

KOHA : 2 - 3 ORE NE KARIKIM / 45 ORE PERDORIM KONSTANT 

VECORI : DIZENJIM FANTASTIK DHE UNIK ME PALOSJE PER TRANSPORTIM SA ME TE LEHTE

PAMJE SERIOZE, PERFEKT PER ZYRA APO PREZANTIME

BUTONA INDIVIDUAL LOW PROFILE ME DIZENJIMIN SI GERSHERE TE TASTEVE,

TE BALANCUAR QE REAGOJNE SHPEJT PAVARESISHT SE NE CILEN PJESE TE BUTONIT SHTYPNI,

LIDHJE ME BLUETOOTH PER SHUMICEN E PAJISJEVE QE E SUPORTOJNE

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Per Komputer
Oferte
Cover Lekure Me Tastiere Baseus Per iPad 12.9 Inc
baseus
Oferte Lek 4,700 Cmimi real Lek 5,500 Ulje 15%