PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE BASEUS AROMATHERAPY 75ML

Lek 3,900 Lek 4,900

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PASTRUES AJRI DHE AROMATIZUES PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : PC + ABS 

PESHA: 200g

FUQIA INPUTIT: 5V / 1.2A

FUQIA: 6W

KAPACITETI: 75ML

NGJYRA : GRI / SILVER


VECORI: SHPËRNDAN AROMË DHE LAGËSHTUES 2-NË-1: DIZAJN ME VËLLIM TË MADH, E MBUSHNI ME UJE DHE MUND TË SHTONI PARFUM OSE  VAJ ESENCIAL STERILIZIMI AROMATIK  DUKE MBAJTUR KËSHTU AJRIN TË LAGUR DUKE LEHTËSUAR PRESIONIN PAS ATOMIZIMIT TE KONDICIONERIT 

KA DY NIVELE PERDORIMI ,TE VAZHDUESHME OSE ME NDERPRERJE ME NJE BUTON NDERRIMI 

KA NJE DRITE ME NGJYRE GRADIENTE QE KROJON NJE ABJENT TE KENDSHEM GJATE UDHETIMIT NE MAKINE 

PERDORET NE MAKINE ,NE ZYRE ,NE SHTEPI 

PAKETIMI PERMBAN :

  • 1 x BASEUS NJE MAKINERI AROMATHERAPY DHE LAGESHTUES AJRI 
  • 1 x DC KABULL KARIKIMI 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.