Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim

Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim
Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim

Pasqyre Per Makine Me 2 Kamera Rregjistruese Fhd Hd 1080p Per Rrugen Dhe Per Parkim

Cmimi real Lek 25,000 Oferte Lek 13,000 Ulje 48%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro jashte Shqiperie
  • Produkt origjinal
  • Cilesi e larte
  • Pagesa ne dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PASQYRE ME KAMER RREGJISTRUESE

PERMASAT : 310 x 78 x 17 mm ( KRAHU I KAMERES 42 mm)

PESHA : 277g

REZOLUCIONI I KAMERAVE : FULL HD 1080P

EKRANI : RGB 4.3 INÇ, ME ASPECT RATIO 16:9

FORMATI I VIDEOS : AVI 30FPS

REZOLUCIONI I VIDEOS : 1080P, 720P, 480P

MADHESIA E 1 MINUTI VIDEO : 480P - 45MB / 1080P - 105MB

FORMATI I FOTOS : JPEG

REZOLUCIONI I FOTOS : 8MP

BATERIA E INTEGRUAR : 250mAh

FURNIZIMI ME ENERGJI : 5V - 1A

GJATESIA E KABELLIT USHQYES : KAMERA KRYESORE 3.3m / KAMERA MBRAPA 5.3m ME 1.1m KABELL PER USHQIM

VECORI : PAMJE ELEGANTE DHE E FSHEHTE, DUKE MOS RENE SHUME NE SY,

INSTALIM I LEHTE DHE LIDHJE E MENJEHERSHME,

BUTONA KONTROLLI NE TRUPIN E PASQYRES JU LEOJONE TE AKSESONI MENUNE PA ASNJE PROBLEM,

KAMERA ME CILESI TE LARTE PER TE REGJISTRUAR VIDEO DHE FOTO TE QARTA, 

E PAJISUR ME SENSOR LEVIZJE PER TE MOS SHPETUAR ASNJE LEVIZJE,

REGJISTRIM AUTOMATIK NE MOMENTIN KUR KA ENERGJI DHE FIKJE AUTOMATIKE NE NDERPRERJE TE SAJ,

SENSORE INTELIGJENT PER KALIMIN AUTOMATIK PER REGJISTRIM NATEN ME PAMJE TE QARTA,

KORRIGJIM AUTOMATIK PER NGJYRAT, NDRICIMIN DHE STABILITET IMAZHI PER CDO KUSHT RRUGE APO NDRICIMI,

REGJISTRIM I VAZHDUESHEM, PA HAPESIRA APO NDALESA, ME DATE DHE ORE TE SAKTE NE CDO KOHE,

MIKROFONA DHE BOKSE TE INTEGRUAR PER TE REGJISTRUAR DHE DEGJUAR CDO ZHURME GJATE REGJISTRIMEVE,

BATERI E INTEGRUAR 250mAh PER REGJISTRIME DHE NE MOMENTE KUR NUK KA ENERGJI ( MAKINA E FIKUR ),

SUPORT PER KARTA MEMORIE TE CLASS 6 E LART, ME KAPACITET DERI NE 32GB,

E PERSHTATSHME PER PJESEN ME TE MADHE TE MAKINAVE NE TREG, NE CDO KUSHT MOTI, ME TEMPERATURA OPERIMI NGA -10°C DERI NE 60°C PA ASNJE PROBLEM,

E GJITHE KJO ARRIHET PA PASUR EFEKT NE FUNKSIONIN ORIGJINAL SI PASQYRE E PASME,

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Oferte
Mbajtese Celulari Me Magnete Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 33%