PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS

PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS
PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS

PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE KUNDER ZJARRIT BASEUS

Cmimi real Lek 2,000 Oferte Lek 1,800 Ulje 10%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp


PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PAJISJE E NDIHMES SE SHPEJTE

MARKA : BASEUS

DISTANCA E EFEKTSHMERISE : 3.2m

NGJYRA :  E KUQE 

VECORI :  MATERIAL CILESOR DHE DIZANJ UNIK, 

PORTABEL EDHE MERRET KUDO ME VETE, VJEN NE NGJYRE TE KUQE DHE E SIGURT NE PERDORIM,

EFIKASITETI I PAJISJES ARRIN DERI NE 3.2 METRA LARGESI PER FIKJEN E ZJARRIT,

SHERBEN SI PAJISJE PER SHTEPI, MAKINE, ZYRA ETJ,

ELEGANT EDHE NUK ZE HAPSIRE.

 

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve