MBAJTESE OBJEKTESH DHE CELULARI PER MAKINE BASEUS(1 cope )

Lek 1,900 Lek 2,300

PERSHKRIMI

EMRI: MBAJTESE OBJEKTESH DHE TELEFONI PER MAKINE

MARKA : BASEUS

PERMASA : 28.5 x 18.5 x 8.7 cm

PESHA : 430g

MATERIALI : LEKURE + PELHURE KADIFE

NGJYRA : E ZEZE

VECORI : STIL LUKSOZ MODERN ME LEKURE TE BUTE NGA JASHTE DHE PELHURE KADIFE NGA BRENDA

VENDOSET DHE PERDORET SHUME LEHTE

QEPJE ITALIANE PLOT ELEGANCE

PERDORET NGA ANA E SHOFERIT DHE E PASGJERIT

SISTEMONI THJESHTE DHE SHPEJTE RREMUJEN NE MAKINE

DIZENJIM MODERN DHE I MIREMENDUAR ME 3 NDARJE PER ME SHUME PRAKTICITET

VEND I POSACEM PER KALIMIN E KABELLIT TE KARIKIMIT TE TELEFONIT

**PERPARA SE TA POROSISNI SIGUROHUNI QE PRODUKTI PERSHTATET ME MAKINE TUAJ DUKE PARE SHEMBULLIN NE FOTO**

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.