MBAJTESE CELUARI PER TE KOKA E SENDILES SE MAKINES BASEUS

Lek 1,200 Lek 2,000

PERSHRKIMI I PRODUKITITEMRI : MBAJTESE CELUARI PER TE KOKA E SENDILESMARKA : BASEUSMODELI : MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PC + SILIKONPERSHTATET PER : PAISJET ME PERMASA 4.7 - 12.9 INÇ...

PERSHRKIMI I PRODUKITIT

EMRI : MBAJTESE CELUARI PER TE KOKA E SENDILES

MARKA : BASEUS

MODELI : 

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI + PC + SILIKON

PERSHTATET PER : PAISJET ME PERMASA 4.7 - 12.9 INÇ / GJERESIA E KOKES SE SENDILES 14 - 18 cm

VECORI : MATERIAL I CILESISE SE LARTE,

JETEGJATE DHE I DURUESHEM NDAJ PERDORIMIT,

KAPJE E QENDRUESHME EDHE GJATE TRONDITJEVE,

RROTULLIM 360° PER RREGULLIM TE KENDIT TE SHIKIMIT,

ZGJIDHJE FANTASTIKE PER TE SHIJUAR VIDEO GJATE UDHETIMIT,

PERMASE KAPESE E RREGULLUESHME,

KAPESE PREJ SILIKONI NUK E DEMTON SENDILEN E MAKINES,

SIPERFAQE TAKIMI E BUTE NUK E GERVISHT TELEFONIN,

HIQET DHE VENDOSET SHUME LEHTE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.