MAKINE QETHESE GEEMY GM-6077

Lek 1,000 Lek 2,500

**shikoni videon ne fund te pershkrimit**

PERSHRKIMI I PRODUKTIT


EMRI : MAKINE QETHESE

MARKA : GEEMY

MODELI : GM-6077

HYRJE : AC 220-240V 50-60Hz

FUQIA TOTAL : 3W MAX

KOHA : NE KARIKIM RRETH 8 ORE / NE PERDORIM ME SHUME SE 1 ORE

VECORI : TEH PROFESIONAL ME PERFORMANCE TE LARTE PER QETHJE FANTASTIKE

MOTOR I CILESISE SE LARTE NGA ALIAZHI I ARGJENDIT

FUQI E MADHE MOTORIKE ME SHPEJTESI RROTULLIMI TE LARTE

CELES NDEZJE PER LEHTESI NE OPERIM

SHOQEROHET ME 3 KREHERA 3, 6 DHE 9 MM

DRITA LED NE NGJYRE TE KUQE TREGON KARIKIMIN

MUND TE PERDORET DHE ME FISHEN

PERDORIMI : PAISJA NGA KUTIA DUHET KARIKUAR PLOTESISHT PARA PERDORIMIT

SIGUROHUNI QE PAISJA ESHTE E FIKUR PARA SE TA KARIKONI

KARIKOJENI PAISJEN PER NJE MINIMUM PREJ 8 ORESH PER NJE PERDORIM OPTIMAL

PAS KARIKIMIT TE PLOTE PAISJA ESHTE GATI PER TU PERDORUR

MUND TE PERDORET ME TEHUN E VET 0.3MM PER QETHJE TOTALE OSE MUND TE PERDORNI 3 KREHERAT E PERFSHIRE

SIGUROHUNI QE PAISJA ESHTE E FIKUR PARA SE TE VENDOSNI DHE/OSE TE NDERRONI KREHERAT

PAS PERDORIMIT PERDORNI FURCEN E PERFSHIRE PER TE PASTRUAR TEHUN

REKOMANDOHET QE BATERIA E PAISJES TE SHKARKOHET PLOTESISHT PARA SE TE KARIKOHET SERISH

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.