LAPS DIGITAL STYLUS PEN BASEUS PER IPAD ME PORTE TYPE-C

Lek 5,800 Lek 6,400

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : LAPS DIGITAL PER IPAD

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

BATERIA: POLIMER LITIUMI 140mAH, 5V

KOHA E KARIKIMIT: 1 ORE

PARALAJMERIMI PERPARA SE TE FIKET: 5MIN

KOHA E PERDORIMIT: 18 ORE 

PERMASAT: 180mm x 9.6mm

PESHA: 21g

PERSHTATET PER : iPAD

VECORI : PAMJE MODERNE, MATERIAL CILESOR, PERMASE E VOGEL, GJITHMONE ME VETE PA JU RENDUAR

 

PERFORMACE E NIVELIT ME TE LARTE, EKSPERIENCA E SHKRIMIT ESHTE E NJEJTA,

MAJA E LAPSIT ESHTE PRECIZE DHE SENSITIVE ME EKRANIN,

E AFTE PER TE VIZATUAR EDHE VIZEN ME TE HOLLE,

SHKRUAN DHE VIZATION SIKUR TE KISHIT NJE LAPS NE DORE,

KA SISTEM ANTI - AKSIDENTALE NE RAST SE BENI GABIM NE SHKRIM OSE VIZATIM, KUR HUMBJES SE DIZANJIT.

SHUME REZISTENT, VJEN ME 2 MAJA SHTESE NE RAST SE JU DEMTOHET MAJA QE KENI, ANTI - GERVISHTJE,

 

 

 

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.