Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim

Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim
Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim

Kabell Klf 1m Type-c Pd3.1 Gen2 Baseus 100w Per Transferim Te Shpejte Te Dhenash Dhe Per Karikim

Cmimi real Lek 2,500 Oferte Lek 2,100 Ulje 16%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : KABELL SUPER I SHPEJT 

MARKA : BASEUS

GJATESIA : 1m

MATERIALI: ALIAZH ALUMINI + TPE + KABELL ME DENSITET

OUTPUT GEN1: 60W

OUTPUT GEN2: 100W

SHPEJTESIA E TRASMISIONIT: 

1.GEN1: 5GBPS

2.GEN2: 10GBPS

PERSHTATET ME: PAJISJE ME TYPE-C

VECORI : TRANSMISION EFICENT 10GB/S ME PROTOKOLL PD3.1,

TELEFONI MOBILE MUND TE LIDHET ME TV PER TE PARE FILMA,

PAJISJA NUK DEMTOHET, E SIGURT, ME SMART CHIP TE INTEGRUAR. 

SUPORTON QC 3.0 PER FAST CHARGE, 

DEIFINICION 4K/60HZ PER EKRANIN TUAJ.

 


Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Te tjera nga Baseus