Transporti brenda Tiranës është falas dhe vjen brenda disa orëve.

Jashtë Tiranës kushton 200 Lekë
Porosia ju vjen brenda 24-48 orëve.

Transporti në Kosovë dhe Maqedoni kushton 5 Euro.
Porosia vjen brenda 5-7 ditëve

X

Faleminderit që zgjidhni CONNECTA

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo X
+
-
=

?
Porosit Tani

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Pro DJI RC / Fly More Combo

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe t'jua  shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 dhe ju lutemi te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online.

PERSHRKIMI

EMRI: DRON

MARKA: DJI

MODELI: MAVIC 3 PRO

**DRONI**

PESHA: 958g

PERMASA ( I PALOSUR ): 231 x 98 x 95mm

PERMASA ( I HAPUR ): 348 x 291 x 107 mm

SHPEJTESIA NE NGJITJE: 8m/s ( 29km/h )

SHPEJTESIA NE ULJE: 6m/s ( 22km/h )

SHPEJTESIA NE ECJE: 21m/s ( 76km/h )

LARTESIA MAKSIMALE: 6km mbi nivelin e detit

LARGESIA MAKSIMALE: 28km

REZISTENCA NDAJ ERES: ≤43km/h

KOHA E FLUTURIMIT: RRETH 43 MINUTA

SISTEMI I POZICIONIMIT: GPS + GALILEO + BEIDOU

FREKUENCA E OPERIMIT: 2.4 - 5.8GHz

MOTORI: 4 MOTORE TE FUQISHEM PA FURCA KARBONI

**KAMERA** 

KAMERA HASSELBLAD:

 • SENSORI I IMAZHIT: 4/3 CMOS
 • PIKSEL EFEKTIV: 20MP
 • KENDI I LENTES: 84°
 • GJATESIA FOKALE: 24mm
 • APERATURA: f/2.8 - f/11
 • FOKUSI: 1m - ∞
 • SHPEJTESIA E KAPJES SE DRITES: 8-1/8000s

KAMERA MEDIUM TELE:

 • SENSORI I IMAZHIT: 1/1.3" CMOS
 • PIKSEL EFEKTIV: 48MP
 • KENDI I LENTES: 35°
 • GJATESIA FOKALE: 70mm
 • APERATURA: f/2.8
 • FOKUSI: 3m - ∞
 • SHPEJTESIA E KAPJES SE DRITES: 2-1/8000s

KAMERA TELE:

 • SENSORI I IMAZHIT: 1/2" CMOS
 • PIKSEL EFEKTIV: 12MP
 • KENDI I LENTES: 1
 • GJATESIA FOKALE: 166mm
 • APERATURA: f/3.4
 • FOKUSI: 3m - ∞
 • SHPEJTESIA E KAPJES SE DRITES: 2-1/8000s

REZOLUCIONI I FOTOS:

 • KAMERA HASSELBLAD: 5280 x 3956
 • KAMERA MEDIUM TELE: 8064 x 6048
 • KAMERA TELE: 4000 x 3000

ISO FOTO: 

 • 100-6400 ( NORMAL )
 • 800 - 12800 ( NATEN )

FORMATI I FOTOS: JPEG / DNG ( RAW )

REZOLUCIONI I VIDEOS:

 • KAMERA HASSELBLAD: 
  • 5.1K: 5120 x 2700 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 FPS )
  • DCI 4K: 4096 x 2160 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120 FPS )
  • 4K: 3840 x 2160 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120 FPS )
  • FHD: 1920 x 1080 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120 / 200 FPS )
  • KAMERA MEDIUM TELE:
   • 4K: 3840 x 2160 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 FPS )
    • FHD: 1920 x 1080 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 FPS )
    • KAMERA TELE:
     • 4K: 3840 x 2160 ( 24 / 25 / 30 / 50 / 60 FPS )
     • FHD: 1920 x 1080 ( 24 / 25 / 30 / 50 / 60 FPS )

     ZMADHIMI DIGJITAL:

     • KAMERA HASSELBLAD: 1 - 3X
     • KAMERA MEDIUM TELE: 3 - 7X
     • KAMERA TELE: 7 - 28X

     ISO VIDEO:

     • 100 - 6400 ( Normal )
     • 400 - 1600 ( D-Log )
     • 100 - 1600 ( D-Log M )
     • 100 - 1600 ( HLG )
     • 800 - 12800 ( NATEN )

     FORMATI I VIDEOS:

     • MP4 / MOV ( MPEG-4 AVC / H.264, HEVC / H.265 )

     BITRATE MAKSIMAL:

     • KAMERA HASSELBLAD: 200 Mbps
     • KAMERA MEDIUM TELE: 160 Mbps
     • KAMERA TELE: 160 Mbps

     SISTEMI PER MEMORIEN: exFAT

     **GIMBALI** 

     STABILIZIMI: 3 AKSE

     RROTULLIMI I KAMERES :

     • ANIM: -140° NE 50°
     • RROTULLIM: -50° NE 50°
     • SPANIM: -23° NE 23°

     **SENSORET**

     PERPARA:

     • DISTANCA E MATJES: 0.5 - 20m
     • DISTANCA E NJOHJES: 0.5 - 200m
     • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 54km/h
     • FUSHEPAMJA: HORIZONTALE 90° / VERTIKALE 103°

     MBRAPA:

     • DISTANCA E MATJES: 0.5 - 16m
     • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 43km/h
     • FUSHEPAMJA: HORIZONTALE 90° / VERTIKALE 103°

     ANESORE:

     • DISTANCA E MATJES: 0.5 - 25m
     • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 54km/h
     • FUSHEPAMJA: HORIZONTALE 90° / VERTIKALE 85°

     LART:

     • DISTANCA E MATJES: 0.2 - 10m
     • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 22km/h
     • FUSHEPAMJA: PARA & MBRAPA 100° / MAJTAS & DJATHTAS 90°

     POSHTE:

     • DISTANCA E MATJES: 0.3 - 18m
     • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 22km/h
     • FUSHEPAMJA: PARA & MBRAPA 130° / MAJTAS & DJATHTAS 160°

     **TELEKOMANDA**

     EKRANI:

     • REZOLUCIONI: 1920 x 1080 @ 60 FPS
     • MADHESIA: 5.5 INC
     • NDRICIMI: 700 NITS

     DISTANCA E TRANSMETIMIT:

     • 12km ( FCC )
     • 8km ( CE / SRRC / MIC )

     FREKUENCA E OPERIMIT: 

     • WIFI: 2.400 - 2.4835GHz / 5.150 - 5.250GHz / 5.725 - 5.850GHz
     • BLUETOOTH: 2.400 - 2.4835GHz

     STANDARDI I GPS: GPS + BEDIOU + GALILEO

     KAPACITETI I BATERISE: 5200mAh

     KOHA : NE KARIKIM 1.5 ORE / NE PERDORIM 4 ORE

     **BATERIA**

     BATERIA E DRONIT: LiPo 11.4V 5000mAh / NE PERDORIM RRETH 43 MINUTA / NE KARIKIM RRETH 1.5 ORE

     LIMITI VOLTAZHIT GJATE KARIKIMIT: 17.6V MAX

     ENERGJIA E BATERISE: 77Wh

     PESHA E BATERISE: 335.5g

     !!! **MOS E MBIKARIKONI OSE NENSHKARKONI BATERINE E DRONIT** !!!

     Size
     Cmimi real Lek 279,000 Oferte Lek 209,000 Ulje 25%
     /

     Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

     -Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

     Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

     -Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

     • Produkt origjinal
     • Cilësi e lartë
     • Pagesa në dorëzim të produktit
     • Ne gjendje, gati per transport
     • Ne pritje
     Blini super lehtë me WhatsApp
     Të tjera nga Drone
     Oferte
     Dron Quadcopter DJI Air 3 DJI RC Fly More Combo
     dji
     Oferte Lek 159,000 Cmimi real Lek 199,000 Ulje 20%
     Oferte
     Dron Quadcopter SJRC F7 4K
     sjrc
     Oferte Lek 24,500 Cmimi real Lek 40,000 Ulje 39%
     Oferte
     DRON QUADCOPTER 8811 PRO AVIATOR 6K ( 2 Bateri )
     8811
     Oferte Lek 23,500 Cmimi real Lek 49,000 Ulje 52%