Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo
Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo

Dron Quadcopter DJI Mavic 3 Classic DJI RC / Fly More Combo

Size
Cmimi real Lek 229,000 Oferte Lek 199,000 Ulje 13%
/
 • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro jashte Shqiperie
 • Produkt origjinal
 • Cilesi e larte
 • Pagesa ne dorezim te produktit
 • Ne gjendje, gati per transport
 • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

Ne qofte se deshironi te vini te shikoni dronin nga afer per ta blere dhe t'jua  shpjegojme perdorimin na kontaktoni te numri 069 588 3782 dhe ju lutemi te lini takim 30 minuta para dhe te perfitoni nga ofertat online.

PERSHRKIMI

EMRI : DRON

MARKA : DJI

MODELI : MAVIC 3 CLASSIC

**DRONI**

PESHA : 895g

PERMASAT ( I HAPUR ) : 347.5 x 283 x 107.7 mm

PERMASAT ( I PALOSUR ) : 221 x 96.3 x 90.3 mm

SHPEJTESIA NE NGJITJE : 8m/s ( 28km/h )

SHPEJTESIA NE ULJE : 6m/s ( 21.5km/h )

SHPEJTESIA NE ECJE : 21m/s ( 76km/h )

LARTESIA MAKSIMALE : 6km mbi nivelin e detit

LARGESIA MAKSIMALE : 30km

REZISTENCA NDAJ ERES : ≤43km/h

KOHA E FLUTURIMIT : RRETH 46 MINUTA

SISTEMI I POZICIONIMIT : GPS + GALILEO + BEIDOU

FREKUENCA E OPERIMIT : 2.4 - 5.8GHz

MOTORI : 4 MOTORE TE FUQISHEM PA FURCA KARBONI

**KAMERA** 

REZOLUCIONI I FOTOS : 5280 x 3956

REZOLUCIONI I VIDEOS : 

 • 5.1K - 5120 x 2700 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 FPS )
 • DCI 4K - 4096 x 2160 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120 FPS )
 • 4K - 3840 x 2160 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120 FPS )
 • FHD - 1920 x 1080 ( 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120 / 200 FPS )

FORMATI I FOTOS : JPEG / DNG ( RAW )

FORMATI I VIDEOS : MP4 / MOV ( MPEG-4 AVC / H.264, HEVC / H.265 )

SISTEMI PER MEMORIEN : exFAT ( >32GB )

GJATESIA FOKALE EKUIVALENTE : 24mm

APERATURA : f/2.8 - f/11

SENSORI : 4/3 CMOS

PIKSEL EFEKTIV : 20MP

KENDI I LENTES : 84°

SHPEJTESIA E KAPJES SE DRITES : 8-1/8000 s

ISO :

 • 100 - 6400 ( NORMAL )
 • 400 - 1600 ( D-LOG )
 • 100 - 1600 ( D-LOG M )
 • 100 - 1600 ( HLG )
 • 800 - 12800 ( NATEN )

  BITRATE MAKSIMAL : 200Mbps

  **GIMBALI** 

  STABILIZIMI : 3 AKSE

  RROTULLIMI I KAMERES :

  • ANIM : -135° NE 100°
  • RROTULLIM : -45° NE 45°
  • SPANIM : -27° NE 27°

  SAKTESIA E RROTULLIMIT : ±0.01°

  **SENSORET**

  PERPARA:

  • DISTANCA E MATJES: 0.5 - 20m
  • DISTANCA E NJOHJES: 0.5 - 200m
  • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 54km/h
  • FUSHEPAMJA: HORIZONTALE 90° / VERTIKALE 103°

  MBRAPA:

  • DISTANCA E MATJES: 0.5 - 16m
  • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 43km/h
  • FUSHEPAMJA: HORIZONTALE 90° / VERTIKALE 103°

  ANESORE:

  • DISTANCA E MATJES: 0.5 - 25m
  • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 54km/h
  • FUSHEPAMJA: HORIZONTALE 90° / VERTIKALE 85°

  LART:

  • DISTANCA E MATJES: 0.2 - 10m
  • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 22km/h
  • FUSHEPAMJA: PARA & MBRAPA 100° / MAJTAS & DJATHTAS 90°

  POSHTE:

  • DISTANCA E MATJES: 0.3 - 18m
  • SHPEJTESIA E NJOHJES: SHPEJTESI ≤ 22km/h
  • FUSHEPAMJA: PARA & MBRAPA 130° / MAJTAS & DJATHTAS 160°

  **BATERIA**

  BATERIA E DRONIT : LiPo 14.76V 5000mAh / NE PERDORIM RRETH 46 MINUTA / NE KARIKIM RRETH 2 ORE

  LIMITI VOLTAZHIT GJATE KARIKIMIT : 17.6V

  ENERGJIA E BATERISE: 77Wh

  PESHA E BATERISE : 335.5g

  !!! **MOS E MBIKARIKONI OSE NENSHKARKONI BATERINE E DRONIT** !!!

  Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

  -Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

  Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

  -Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

  Te tjera nga Drone
  Oferte
  Dron Quadcopter DJI Air 2s / Fly More Combo
  dji
  nga Lek 119,000 Cmimi real Lek 149,000 Ulje 20%