COVER SILIKONI - (OFERTE 2 cope 1000)-PER SAMSUNG S8 / S8 PLUS / NOTE 8 / S9 / S9 PLUS / NOTE 9/ S10 / S10 PLUS/ S10e / NOTE 10 /NOTE 10 PLUS

Lek 700 Lek 1,100

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : COVER SILIKONIMARKA : SAMSUNGMODELI : SILICONE CASEMARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNGMATERIALI : SILIKONNGJYRA : E ZEZE / E KUQE/ ROZE PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : COVER SILIKONI

MARKA : SAMSUNG

MODELI : SILICONE CASE

MARKA E TELEFONIT QE PERSHTATET : SAMSUNG

MATERIALI : SILIKON

NGJYRA : E ZEZE / E KUQE/ ROZE

PERDORIMI : MBRON TELEFONIN TUAJ NGA GODITJET DHE GERVISHTJET E PAPRITURA, MBROJTJE E PLOTE

VECORI : MATERIAL SUPER I BUTE NE PREKJE QE OFRON KAPJE TE QENDRUESHME, DIZENJIM I VECANTE ME SHTESE MIKROFIBER NE ANEN E BRENDSHME

TJETER : PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT,

MATERIAL I CILESISE SE LARTE, NUK ZVERDHET

AKSES TE PLOTE NE BUTONA DHE KONTROLLIN E TELEFONIT,

HEQJA DHE VENDOSJA E COVERIT ESHTE SHUME E LEHTE

PASTROHET LEHTE EDHE NGA BOJA E PENELATES

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.