KARIKUES I SHPEJTE MODERN MAKINE DHE MP3 ME BLUETOOTH BASEUS

Lek 2,000 Lek 3,000

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MP3 PER MAKINE ME BLUETOOTH

MARKA : BASEUS

HYRJE : DC 12V - 24V

DALJE : 15W MAX DHE VETEM OUX OUT

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : V5

FREKUENCA E TRANSMETIMIT : 76 - 108MHZ

DISTANCA E VALEVE FM : 5m

DISTANCA E TRANSMETIMIT BLUETOOTH : 10m

PORTA : 2 x USB

PORTA USB PER KARIKIM : 5V / 2A

PORTA USB MULTIFUNKSIONALE : 5V / 1A

PERMASA : 95 x 48 x 45 mm

VECORI : DIZENJIM I VECANTE ME PAMJE FANTASTIKE DHE MODERNE,

PERZGJIDH TI SE CFARE DO TE DEGJOSH NGA VALET E RADIOS APO NGA PORTAT USB,

BUTON KONTROLLI NE FORME LEVE KONTROLLI PER MUZIKEN DHE TELEFONATAT,

MIKROFON HIGH-DEFINITION,

MUNDESI LIDHJEJE ME DY PAISJE NJEHOHESISHT,

MUND TA LIDHNI ADAPTORIN ME MAKINEN NE MENYRE DIREKTE ME ANE TE KABELLIT AUX TE PERFSHIRE,POR NUK LIDHNI TELEFONIN ME PAISJEN MP3 PASI KA VETE AUX OUT

NAVIGIM ME ZE TE LARTE,

EKRAN DIGJITAL PER TREGIMIN E GJENDJES SE BATERISE SE MAKINES DHE FREKUENCES,

I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE PA ZENE SHUME VEND,

PERSHTATET GJERESISHT ME PAISJET DHE MODELET E MAKINAVE,

MBROJTJE E SHUMEFISHTE PER JU DHE PAISJEN TUAJ,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.