CANTE MBAJTESE MULTIFUNKSIONALE SPECIFIKE KUNDER GODITJES BASEUS

Lek 1,800 Lek 2,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : CANTE MBAJTESE MULTIFUNKSIONALEMARKA : BASEUS  MATERIALI : PCNGJYRA : E ZEZE TRANSPARENTE  /  TRANSPARENTEVECORI : ABSORBON GODITJET DHE ESHTE RESIZTENTE NDAJ RENIESDIZENJUAR SPECIFIKISHT PER TE REDUKTUAR DEMTIMET GJATE...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : CANTE MBAJTESE MULTIFUNKSIONALE

MARKA : BASEUS 

MATERIALI : PC

NGJYRA : E ZEZE TRANSPARENTE  /  TRANSPARENTE

VECORI : ABSORBON GODITJET DHE ESHTE RESIZTENTE NDAJ RENIES

DIZENJUAR SPECIFIKISHT PER TE REDUKTUAR DEMTIMET GJATE GODITJEVE PER MBROJTJE ME TE MIRE TE PAJISJES SUAJ

SHERBEN SI MBAJTESE MULTI-FUNKSIONALE, MUND TE MBANI HARDDISK, TELEFON, KUFJE, KABELL USB KARTA KREDITI ETJ.

PAMJE MODERNE BASHKEKOHORE TRANSPARENTE, ME SHUME SESA TERHEQESE

MUNDESIA PER TA MBAJTUR NE DORE OSE NE SHPINE E BEN KETE PRODUKT EDHE ME PRAKTIK NE PERDORIM

KONSIDEROJENI SI NJE MINI VALIXHE LUKSOZE E SIGURTE PER MJETET QE DOMOSDOSHMERISHT JU DUHET T'I KENI ME VETE GJITHMONE

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.