SHISHE TERMUS 300ml PREJ INOKSI DHE QERAMIKE REMAX RT-BON01 SHISHE TERMUS 300ml PREJ INOKSI DHE QERAMIKE REMAX RT-BON01
26%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : SHISHE TERMUSMARKA : REMAXMODELI : RT-BON01KAPACITETI : 300mlPERMASA : 60 x 60 x 180mmMATERIALI : ABS E PASTER / INOKS SHUME...
SHISHE TERMUS 340ml ME DIZAJN UNIK REMAX RT-CUP68 SHISHE TERMUS 340ml ME DIZAJN UNIK REMAX RT-CUP68
33%
Lek 1,000 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : SHISHE TERMUS ME KUPE VAKUMIMARKA : REMAXMODELI : RT-CUP68KAPACITETI : 340mlPERMASA : 7.3cm x 8cm x 15.7cmMATERIALI : ABS E PASTERTEMPERATURA :...
SHISHE TERMUS 350ml ME KUPE VAKUMI REMAX RT-CUP65 SHISHE TERMUS 350ml ME KUPE VAKUMI REMAX RT-CUP65
32%
Lek 1,500 Lek 2,200
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : SHISHE TERMUS ME KUPE VAKUMIMARKA : REMAXMODELI : RT-CUP65KAPACITETI : 350mlPERMASA : 6.4cm x 8.4cm x 20.1cmMATERIALI : ABS E PASTER...
SHISHE TERMUS 350ml REMAX RT-CUP69 SHISHE TERMUS 350ml REMAX RT-CUP69
33%
Lek 1,000 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : SHISHE TERMUSMARKA : REMAXMODELI : RT-CUP69KAPACITETI : 350mlPERMASA : 10cm x 8cm x 15cmMATERIALI : ABS E PASTER DHE QELQTEMPERATURA : -10°C...
SHISHE TERMUS ME SHKRIME 350ml REMAX RT-CUP70 SHISHE TERMUS ME SHKRIME 350ml REMAX RT-CUP70
33%
Lek 1,000 Lek 1,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : SHISHE TERMUSMARKA : REMAXMODELI : RT-CUP70KAPACITETI : 350mlPERMASA : 12cm x 10cm x 17cmMATERIALI : ABS E PASTER DHE QELQTEMPERATURA : -20°C...
SHISHE TRITANI GRADA USHQIMORE 750ml REMAX SHISHE TRITANI GRADA USHQIMORE 750ml REMAX
26%
Lek 1,700 Lek 2,300
PERSHKRIMI I PRODUKTITMATERIALI : KAPAKU : ABS + SILIKON (GRADA USHQIMORE) TRUPI: TRITAN GRADA USHQIMOREKAPACITETI : 750MLPERMASA : 75MM X 95MM X 265MMTEMPERATURA E PERDORIMIT...
Items 1 to 6 of 6 total