KAMER MAKINE ME DY KAMERA 4K EKEN H6S KAMER MAKINE ME DY KAMERA 4K EKEN H6S
91%
Lek 13,000 Lek 145,000
Lek 13,000 Lek 145,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERREZOLUCIONI : 4K GJERESIA E KENDIT TE SHIKIMIT : 150° - 170°EKRANI : LCD KAPACITETI I BATERISE : 1050mah / KARIKIM DERI NE 3 ORERREGJSTRIM: PO...
KAMERA MAKINE PER RRUGEN ME VAKUM REMAX CX-01 KAMERA MAKINE PER RRUGEN ME VAKUM REMAX CX-01
23%
Lek 6,900 Lek 9,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMER KROSKOTIMARKA : REMAXMODELI : CX-01REZOLUCIONI : Video: 1080P, Foto: deri ne 4032x3024 GJERESIA E KENDIT TE SHIKIMIT : 140°EKRANI : LCD 2.7 INÇ ( 960x240...
KAMERA PER KOMPJUTER 1080P WEBCAM KAMERA PER KOMPJUTER 1080P WEBCAM
20%
Lek 2,000 Lek 2,500
Lek 2,000 Lek 2,500
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA PER KOMPJUTER OSE LAPTOPREZOLUCIONI : FULL HD ( 1920 x 1080 ) VECORI : REZOLUCION I LARTE PER VIDEO TE PASTRA SI KRISTAL...
KAMERA PER KOMPJUTER 2K WEBCAM KAMERA PER KOMPJUTER 2K WEBCAM
20%
Lek 2,400 Lek 3,000
Lek 2,400 Lek 3,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA PER KOMPJUTER OSE LAPTOPREZOLUCIONI : 2K ( 2048 x 1080 ) VECORI : REZOLUCION I LARTE PER VIDEO TE PASTRA SI KRISTAL...
KAMERA PER KOMPJUTER 2K WEBCAM KAMERA PER KOMPJUTER 2K WEBCAM
21%
Lek 2,200 Lek 2,800
Lek 2,200 Lek 2,800
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA PER KOMPJUTER OSE LAPTOPREZOLUCIONI : 2K ( 2048 x 1080 ) VECORI : REZOLUCION I LARTE PER VIDEO TE PASTRA SI KRISTAL...
KAMERA SPORTIVE 4K ULTRA HD SPORTS CAM KAMERA SPORTIVE 4K ULTRA HD SPORTS CAM
19%
Lek 6,500 Lek 8,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K KUNDER UJITREZOLUCIONI : VIDEO DHE FOTO 4K 3040 x 2160GJERESIA E KENDIT TE SHIKIMIT : 170°EKRANI...
KAMERA SPORTIVE KUNDER UJIT PER AKSION 4K ULTRA HD EKEN H9R ACTION CAMERA KAMERA SPORTIVE KUNDER UJIT PER AKSION 4K ULTRA HD EKEN H9R ACTION CAMERA
17%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K KUNDER UJITMARKA : EKENMODELI : H9RREZOLUCIONI : Video: 1080P, Foto: 4032 x 3024GJERESIA E KENDIT TE SHIKIMIT :...
KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K KUNDER UJIT REMAX SD-02 KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K KUNDER UJIT REMAX SD-02
21%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K KUNDER UJITMARKA : REMAXMODELI : SD-02REZOLUCIONI : Video: 1080P, Foto: 4032 x 3024GJERESIA E KENDIT TE...
KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K ULTRA HD EIS ACTION CAMERA KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K ULTRA HD EIS ACTION CAMERA
31%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : KAMERA SPORTIVE PER AKSION 4K KUNDER UJITMARKA : EISMODELI : 4K-EISREZOLUCIONI : Video: 1080P, Foto: 4032 x 3024GJERESIA E KENDIT TE SHIKIMIT :...
PASQYRE PER MAKINE ME 2 KAMERA RREGJISTRUESE FHD HD 1080P PER RRUGEN DHE PER PARKIM PASQYRE PER MAKINE ME 2 KAMERA RREGJISTRUESE FHD HD 1080P PER RRUGEN DHE PER PARKIM
20%
Lek 8,000 Lek 10,000
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASQYRE ME KAMER RREGJISTRUESE PERMASAT : 310 x 78 x 17 mm ( KRAHU I KAMERES 42 mm) PESHA : 277g REZOLUCIONI I...
PASQYRE PER MAKINE ME 2 KAMERA RREGJISTRUESE FHD HD 1080P PER RRUGEN DHE PER PARKIM REMAX PASQYRE PER MAKINE ME 2 KAMERA RREGJISTRUESE FHD HD 1080P PER RRUGEN DHE PER PARKIM REMAX
6%
Shitur
PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASQYRE ME KAMER RREGJISTRUESEMARKA : REMAXMATERIALI: ALUMIN ULTRA I HOLLEREZOLUCIONI : Video: 1080P, 720PGJERESIA E KENDIT TE SHIKIMIT : 170° PERPARA,...
PASQYRE PER MAKINE ME DY KAMERA PER RRUGEN DHE PER PARKIM REMAX CX-03 PASQYRE PER MAKINE ME DY KAMERA PER RRUGEN DHE PER PARKIM REMAX CX-03
30%
Shitur
 **shikoni video ne fund te pershkrimit** PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PASQYRE KROSKOTI ME KAMERMARKA : REMAXMODELI : CX-03REZOLUCIONI : Video: 1080P, Foto: deri ne 4000x3000 GJERESIA E KENDIT TE...
Items 1 to 12 of 12 total