iPad e gjeneratës së re mund të mos vijnë me Face ID

1 comment

Me iPad-in e ri të lansiar vitin e kaluar, Apple më në fund solli teknologjinë Face ID në iPad e tyre. Pritet që ky trend të vazhdojë edhe këtë vit, por fatkeqësisht nuk do të jetë për pasuesit e iPad apo iPad mini për të cilët është folur.

Kështu thotë zhvilluesi Steve Troughton-Smith i cili zbuloi referencat e bëra për iPad të ri në iOS 12.2 beta.

Referencat e bëra në iOS beta përmendin një shumëllojshmëri iPad, të cilat përfshijnë modelet celulare dhe WiFi, por nuk kishte referenca për Face ID. Kjo do të thotë se iPad dhe iPad mini do të vazhdojnë të përdorin Touch ID si metodën e preferuar të sigurisë.

Në të vërtetë, lajmi nuk vjen si një surprizë pasi që të dy tabletët supozohet të jenë variante të lira.

iPad buxhetor u lansua në fillim të vitit 2018, ku në të vërtetë u paraqitën pajisje nga gjenerata e mëparshme.

Megjithatë, pajisja ishte më shumë se e falshme duke pasur parasysh nivelin e çmimeve dhe faktin se vjen me lapsin e Apple që lejon studentët dhe artistët të përdorin lapsin e Apple, pa pasur nevojë të paguajnë për iPad Pro.

iPad mini gjithashtu pritet të jetë një freskim i vogël dhe nuk do të jetë asgjë shumë drastike, dhe si i tillë ndoshta do të pozicionohet si një iPad tjetër i përballueshëm dhe më i vogël në madhësi. /Telegrafi/


1 comment


  • LiesiaDem

    http://onlinecasinouse.com/# free casino games online http://onlinecasinouse.com/# – free casino games online online casino bonus


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.