Galaxy S10 mund të ketë një prej tipareve më të mira të Huawei Mate 20 Pro

5 comments

Samsung Galaxy S10 mund të vijë me një funksion të madh të ngarkimit pa tel të baterisë, që u shfaq premierë nga Huawei në Mate 20 Pro.

Një spekulim i mëparshëm sugjeroi që Samsung mund të përdorte tiparin e mbushjes së kundërt pa tel që ofron Mate 20 Pro dhe tani prova të reja e kanë mbështetur këtë.

Raporti që vjen nga GSMArena, ka arritur të sigurojë një foto të një artikulli demo të Samsung që tregon funksionin si një nga aftësitë e veçanta të telefonit.

Ngarkimi i kundërt, të paktën në Mate 20 Pro, ju lejon të ngarkoni një telefon shtesë, ose pajisje wireless, nga vetë telefoni, duke përdorur ngarkimin Qi. Përfshirja e tij gjithashtu nënkupton se S10 do të vijë me një bateri të madhe dhe shumë energji rezervë. Megjithatë, S10 mund të mos përdorë Qi, pasi Samsung zakonisht nuk e mbështet atë version të tarifimit pa tel, pretendon burimi.

Samsung do të lansoj S10 së bashku me Galaxy X të palosshëm në një ngjarje zyrtare të planifikuar për në 20 shkurt. 

Referenca: Telegrafi.com


5 comments


 • eadiqoti

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg pge.kfue.konekta.al.hgu.ti http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • oxujidifune

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin 500mg Amoxicillin Online ydu.cijs.konekta.al.woi.mt http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • eyupaovi

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Online Amoxicillin Online okf.zrzo.konekta.al.sjo.og http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • odexihainaxu

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg iej.epuv.konekta.al.zwb.eq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • LiesiaDem

  world class casino slots play slots online world class casino slots http://onlinecasinouse.com/#


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.