Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule

Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule
Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule

Drita Led Magnetike Me Induksion Per Ndricimin E Brendshem Te Makines Ne Forme Kapsule

COLOR
Cmimi real Lek 1,800 Oferte Lek 1,000 Ulje 44%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro jashte Shqiperie
  • Produkt origjinal
  • Cilesi e larte
  • Pagesa ne dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : DRITE LED MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC

PERMASA : 50 x 25 x 8 mm

NGJYRA : E ZEZE / E BARDHE

VECORI : PERMBAN 6 DRITA LED ME NDRICIM TE LARTE PER TE LAJMERUAR HAPJEN E DERES KESHTU QE SHMANG AKSIDENTE TE MUNDSHME NE ORET NATES

STRUKTURE E THJESHTE DHE KOMPAKTE QE NUK NDIKON NE HAPJEN DHE MBYLLJEN E DERES

NDRICIM I ALTERNUAR QE VIHET RE SAPO TE HAPNI DEREN E MAKINES

DIZENJIM KUNDER UJIT

MATERIAL PLASTIK I ZGJEDHUR, TEPER I DURUESHEM

BATERIA ME KAPACITET TE LARTE DHE JETEGJATE DERI NE 3 VJET

SHTRESA NGJITESE NUK E DEMTON SIPERFAQEN E DERES SE MAKINES

PAMJE ELEGANTE SI KRISTAL

PAKETIMI PERMBAN DY COPE

Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve

Oferte
Mbajtese Celulari Me Magnete Per Makine Baseus
baseus
Oferte Lek 1,200 Cmimi real Lek 1,800 Ulje 33%