SET XHAMI MBROJTES I PERPAREM DHE I MBRAPEM BASEUS PER iPHONE X / XR / XS MAX

Lek 1,500 Lek 2,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : SET XHAMI MBROJTES MARKA : BASEUS MODELI : I PERSHTASHEM PER : iPHONE FORTESIA : 9HVECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : SET XHAMI MBROJTES 

MARKA : BASEUS

MODELI : 

I PERSHTASHEM PER : iPHONE

FORTESIA : 9H

VECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,

FORTESI E MADHE DHE I SIGURTE PER PERDORUESIN,

PAMJE HD SI ZAKONISHT DHE NJE DIFFERENCE SHUME E MADHE NE MBROJTJE NGA GERVISHTJET, SHENJA GISHTASH, UJI , VAJI, PLUHURI, TRONDITJET,

SIPERFAQE E LEMUAR DERI NE CEPE,

PERFORMANCE E DUKSHME DHE CILESI E LARTE

TJETER : RUAN PERFORMANCEN EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

ESHTE SHUME I LEHTE PER TU VENDOSUR

PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.