MBROJTESE EKRANI E PLOTE 3D SHUME E HOLLE ,E HARKUAR 2 COPE BASEUS PER SAMSUNG S10 / S10 PLUS

Lek 1,200 Lek 1,900

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : QESE MBROJTESE 3D

MARKA : BASEUS

MODELI : 

I PERSHTASHEM PER : SAMSUNG 

FORTESIA : 9H

NGJYRA : E ZEZE

VECORI : ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,

PAMJE HD SI GJITHMONE DHE NJE DIFFERENCE SHUME E MADHE NE MBROJTJE NGA GERVISHTJET, SHENJA GISHTASH, UJI , VAJI, PLUHURI, TRONDITJET,

SIPERFAQE E LEMUAR DERI NE CEPE,

PERFORMANCE E DUKSHME DHE CILESI E LARTE

TJETER : RUAN PERFORMANCEN EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

ESHTE SHUME I LEHTE PER TU VENDOSUR DHE MBULON TE GJITHE SIPERFAQEN E EKRANIT,

PERSHTATET DERI NE DETAJE ME MODELIN E TELEFONIT

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.