USB KABELL 3 NE 1 BASEUS CAMLT-ASY01 I LEHTE, I LAKUESHEM, I PA NGATERRUESHEM, FAST CHARGE GJATESI 30 CM

Lek 800 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTIT EMRI : USB KABELL 3 NE 1 MARKA : BASEUS MODELI : CAMLT-ASY01 GJATESIA E KABLLIT : 30cm DALJE : 3.5A MAX TIPE DALJESH : LIGHTNING , MICRO , TYPE-C MATERIALI : ALIAZH ALUMINI,...

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : USB KABELL 3 NE 1

MARKA : BASEUS

MODELI : CAMLT-ASY01

GJATESIA E KABLLIT : 30cm

DALJE : 3.5A MAX

TIPE DALJESH : LIGHTNING , MICRO , TYPE-C

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI, TPE , FIJE NAJLONI TE ENDUR ME CILESI TE LARTE , NDRYSHE NGA MATERIALI I ZAKONSHEM NAJLONI, FLEKSIBEL, I LEHTE, I LAKUESHEM, I PA NGATERRUESHEM, I FORTE DHE ME I QENDRUESHEM

VECORI : FAST CHARGE,

REZISTENT NDAJ NDRYSHKJES DHE KORROZIONIT, NGJYRE E VECANTE PER SECILEN DALJE PER DALLIM ME TE LEHTE 


TJETER : 3 DALJE NE NJE KABELL, MICRO / LIGHTNING / TYPE-C

DREJTIM ENERGJIE NE MENYRE INTELIGJENTE QE SIGURON KARIKIM TE SHPEJTE, TE STABILIZUAR DHE TE SIGURTE SIPAS NEVOJES SE PAISJES,

I PERSHTASHEM PER CDO AMBIENT

SHENIM: KARIKIM MUNDESOJNE TE TRE DALJET KURSE TRANSMETIM TE DHENASH MUNDESOHET VETEM NGA DALJA LIGHTNING 8 PIN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.