USB KABELL 3 NE 1 BASEUS

Lek 1,000 Lek 1,400

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : USB KABELL 3 NE 1MARKA : BASEUSMODELI : GJATESIA : 1.2mDALJE : 2ANGJYRA : E ZEZE MATERIALI : TPE , ALIAZH ALUMINIPERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM...

Shitur

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : USB KABELL 3 NE 1

MARKA : BASEUS

MODELI : 

GJATESIA : 1.2m

DALJE : 2A

NGJYRA : E ZEZE

MATERIALI : TPE , ALIAZH ALUMINI

PERDORIMI : PER KARIKIM DHE TRANSMETIM TE DHENASH

TIPE : MICRO USB / LIGHTNING / TYPE-C

VECORI : DIZENJIMI 3 NE 1 PERSHTATET POTHUAJSE ME TE GJITHE PAISJET NE TREG,

MATERIAL I LAKUESHEM CILESOR KUNDER NGATERRIMIT DHE FRAKTURIMIT,

GJATESI E MJAFTUESHME PER TA PERDORUR TELEFONIN EDHE GJATE KARIKIMIT,

BETHAMA PREJ FIJESH BAKRI TE PASTER SIGURON KARIKM DHE TRANSMETIM TE DHENASH TE SHPEJTE DHE TE STABILIZUAR,

ÇIP INTELIGJENT PER TE SHMANGUR DEMTIMIN E BATERISE GJATE KARIKIMIT,

NYJE TE PERFORCUARA REZISTENTE NDAJ PERTHYERJES IDEALE PER PERDORIM TE PERDITSHEM,

ZEVENDESIM SHUME PRAKTIK I TRE KABUJVE NE NJE TE VETME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.