TREKEMBESH (TRIPOD) ME KEMBE TE LAKUESHME ME SFUNGJER PER SELFIE, FOTO OSE REGJISTRIM VIDEO

Lek 800 Lek 1,500

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH (TRIPOD) 

MARKA : JIEYANG

MODELI : HF-668

MATERIALI : PLASTIKE + SFUNGJER

PERMASA : 30 x 5 x 5 cm

PESHA : 36g

PESHA MBAJTESE : 800g

MODELE KU APLIKOHET : KAMERA GoPro , SLR , CELULAR 

VECORI : 2 NE 1 TRIPOD, JU MUNDESON TE BENI FOTO VETES APO NE GRUP LEHTESISHT,

VIDE UNVERSALE 1/4 INÇ E PERSHTATSHME PER SHUMICEN E KAMERAVE SPORTIVE APO KAMERAVE TE TJERA ME PESHE MAKSIMALE DERI NE 800g

PERMASE KOMPAKTE DHE I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

VIDE E POSACME PER TE FIKSUAR KAMEREN E VOGEL PER AKSION OSE MBAJTESEN E TELEFONIT ,

DIZENJIM ME KOKE TE RRUMBULLAKET, RROTULLIM 360° DUKE JU MUNDESUAR KEND FLEKSIBEL FOTOGRAFIMI,

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS,

KEMBE TE LAKUESHME TE RRETHUARA ME SFUNGJER PER TE VENDOSUR  NE ÇDO SIPERFAQE JO TE NJETRATSHME APO PER TA FIKSUAR NE OBJETE TE NDRYSHME PER ME SHUME QENDRUESHMERI

MBAJTESE TELEFONI ME GJERESI TE RREGULLUESHME PER TELEFONAT ME GJERESI 5.2 - 10.5CM

FALE MATERIALIT KUNDER UJIT MUND TE PERDORET EDHE NE AMBIENTE ME UJE APO NE KOHE SHIU

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.