Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo

Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo
Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo
Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo
Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo
Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo

Trekembesh (Tripod) Me Kembe Te Lakueshme Dhe Drite Led Ose Mbajtese Mikrofoni Te Integruar Te Posacme Per Video Edhe Broadcast Xo

Size
Cmimi real Lek 2,800 Oferte Lek 2,000 Ulje 29%
/
  • Transporti 200 Leke jashte Tiranes / 5 Euro Jashte Shqiperie
  • Produkti eshte me Garanci
  • Produkt Origjinal
  • Pagesa ne Dorezim te produktit
  • Ne gjendje, gati per transport
  • Ne pritje
Blini super lehtë me WhatsApp

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) 

MARKA : XO

MATERIALI : PLASTIKE + SILIKON

MODELE KU APLIKOHET : KAMERA GoPro , SLR , CELULAR 

VJEN NE 2 MODELE: VETEM ME DRITE LED & 3NE1 ME MIKROFON

VECORI : 2 NE 1 TRIPOD, JU MUNDESON TE BENI FOTO VETES APO NE GRUP LEHTESISHT,

VJEN PO ASHTU EDHE NE VERSIONIN 3 NE 1 ME MBAJTESEN E INTEGRUAR TE MIKROFONIT BASHKE ME DRITEN LED,

VIDE UNVERSALE 1/4 INÇ E PERSHTATSHME PER SHUMICEN E KAMERAVE SPORTIVE APO KAMERAVE TE TJERA 

PERMASE KOMPAKTE DHE I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

VIDE E POSACME PER TE FIKSUAR KAMEREN E VOGEL PER AKSION OSE MBAJTESEN E TELEFONIT ,

DIZENJIM ME KOKE TE RRUMBULLAKET, RROTULLIM 360° DUKE JU MUNDESUAR KEND FLEKSIBEL FOTOGRAFIMI,

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS,

KEMBE TE LAKUESHME PER TE VENDOSUR  NE ÇDO SIPERFAQE JO TE NJETRATSHME APO PER TA FIKSUAR NE OBJETE TE NDRYSHME PER ME SHUME QENDRUESHMERI


Transporti brenda Tiranes eshte falas ndersa jashte Tirane kushton 200 Leke.

-Porosia ju vjen brenda 24-48 Oreve.

Transporti ne Kosove dhe Maqedoni kushton 5 Euro.

-Porosia vjen brenda 5-7 Diteve