TREKEMBESH (TRIPOD) I VOGEL PER KAMERA / TELEFONA 360GRADE ME SENSOR NDJEKJEJE BASEUS

Lek 4,500 Lek 4,800

PERSHRKIMI I PRODUKTITEMRI : TREKEMBESH (TRIPOD) MARKA : BASEUS VERSIONI I BLUETOOTH: 5.0 MATERIALI : ALUMIN PESHA : 265g PERMASAT: DIAMETRI BAZES 95mm, GJATESIA 175mm MODELE KU APLIKOHET : KAMERA, CELULAR ME...

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH (TRIPOD) 

MARKA : BASEUS

VERSIONI I BLUETOOTH: 5.0

MATERIALI : ALUMIN

PESHA : 265g

PERMASAT: DIAMETRI BAZES 95mm, GJATESIA 175mm

MODELE KU APLIKOHET : KAMERA, CELULAR ME GJERESI 56-83mm

KOKA TRIPODIT: GJATESI 175mm, GJERESIA E BAZES 95mm

KOKA TRIPODIT PERSHTATET ME TELEFONA: 56-87mm

VECORI TE TRIPODIT: TRIPOD SUPER CILESOR ME ALUMIN TE ZGJEDHUR,

VIDE UNVERSALE 1/4 INÇ E PERSHTATSHME PER SHUMICEN E TELEFONAVE APO PAJISJEVE TE TJERA ME GJERESI MAKSIMALE DERI NE 83mm

PERMASE KOMPAKTE DHE I LEHTE PER TU MBAJTUR ME VETE,

MBAJTESE E POSACME PER TE FIKSUAR TELEFONIN PER CDO RAST ,

DIZENJIM ME KOKE TE RRUMBULLAKET, RROTULLIM 360° DUKE JU MUNDESUAR KEND FLEKSIBEL FOTOGRAFIMI,

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS,

KEMBE QE ZGJATEN ME RRESHKITJE PER ME SHUME QENDRUESHMERI,


I DURUESHEM NDAJ KUSHTEVE TE NDRYSHME TE MOTIT PER T'JU MUNDESUAR SIGURI NE CDO REGJISTRIM TUAJIN,

VECORI TE KOKES SE TRIPODIT: RROTULLIM 360 GRADE DHE NDJEKJE AUTOMATIKE TE INDIVIDIT,

KAPACITET DERI NE 280g DHE PER TELEFONA NGA 56-87mm

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.