TASTIERE MEKANIKE GAMING BASEUS GK01 PER KOMPJUTER DHE MOBILE ( PER MOBILE LIDHET VETEM ME ADAPTOR QE KUSHTON EXTRA POR JO PER IOS)

Lek 4,900 Lek 5,400

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI: TASTIERE GAMING PER LOJRA

MARKA: BASEUS

MATERIALI : PC + SILIKON

LIDHJE : USB STANDARDE

PERMASA : 245.4 x 150.2 x 39mm

VECORI : DIZENJIM FANTASTIK GAMING PER LOJRA,

BUTONA INDIVIDUAL MEKANIK TE STANDARDIT BLU, PER PERFORMANCE MAKSIMALE DHE ZHURMEN KLIKUESE KARAKTERISTIKE,

BUTONA TE BALANCUAR QE REAGOJNE SHPEJT PAVARESISHT SE NE CILEN PJESE TE BUTONIT SHTYPNI,

PLANIFIKIM I 35 BUTONAVE NE MENYRE QE TE GJITHE FUNKSIONET TE KOMANDOHEN NGA NJE DORE, PA ASNJE PENGESE

DRITAT FANTASTIKE LED INDIVIDUALE TE KUQE PER 34 BUTONAT I JAPIN NJE PAMJE SUPER AGRESIVE PER LOJRA, POR DHE JU NDIHMON TE DALLONI BUTONAT NATEN APO AMBJET TE ERRET,

SHKRIM TRANSPARENT QE LEJON DRITAT LED TE SHKELQEJNE NE MAKSIMUM DHE QE NUK FSHIHEN NGA PERDORIMI I PERDITSHEM,

SILIKONI I HARKUAR PER PELLEMBEN JU MUNDESON TE LUANI PER ORE TE TERA NE REHATI MAKSIMALE DHE PA LODHJE,

E PAJISUR ME KEMBE TE GOMUAR KUNDER RRESHKITJES NE TE GJITHA SIPERFAQET QE E VENDOSNI TASTIEREN,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.