SUPER MBROJTESE SILIKONI BASEUS PER MBAJTESEN E KARIKIMIT TE KUFJEVE APPLE AIRPODS PRO

Lek 1,000 Lek 1,800

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : MBROJTESE PER MBAJTESEN E KARIKIMIT TE KUFJEVE AIRPODS PRO


MARKA : BASEUS

PERMASA : 62 x 48 x 23.5 mm

MATERIALI : GEL SILIKONI

NGJYRA : GRI / ROZE / JESHILE

PESHA : 10g

VECORI : PERBEHET NGA GEL SILIKONI ULTRA I HOLLE, I BUTE DHE FLEKSIBEL,

MBRON BAZEN E KARIKIMIT TE AIRPODS-AVE TUAJ NGA RENIA, GERVISHTJA, PLUHURI DHE PAPASTERTI TE TJERA,

PERSHTATJE PERFEKTE ME BAZEN E KARIKIMIT NE RAPORTIN 1:1 ME BAZEN E KARIKIMIT

VENDOSET DHE HIQET LEHTESISHT,

PORTATIVE DHE MJAFT PRAKTIKE PER TA PATUR ME VETE GJATE TURIZMIT, UDHETIMEVE TE BIZNESIT, NE ZYRE ETJ,

VEND I POSACEM PER TE MOS PENGUAR KABELLIN E KARIKIMIT TE BAZES SE KUFJEVE

NUK E PENGON KARIKIMIN ME WIRELESS, NUK NDIKON NE SHPEJTESINE E KARIKIMIT

SHENIM : KUFJET NE FOTO JANE VETEM PER DEMOSTRIM TE PRODUKTIT, NUK PERFSHIHEN NE PAKETIM

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.