SUPER KABELL USB LIGHTNING DHE TYPE-C ME DIZNJIM SI SUSTE BASEUS FISH EYE SPRING DATA CABLE

Zbritje 38%

TIPI: LIGHTNING 8 PIN
COLOR: BLACK
Çmimi:
Lek 800 Lek 1,300
Gjendje:
Shitur

Përshkrimi

Produkte që mund të pëlqeni

Produkte që keni parë së fundi