SUPER BOKS ME BLUETOOTH T&G TG-601 ME DRITE LED ELEKTRIKU

Lek 2,400 Lek 3,000

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : BOKS ME BLUETOOTHMARKA : T&GMODELI : TG-601VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10mDIAMETRI I BOKSIT : 50mm x 2FUQIA E BOKSIT : 5W x 2FREKUENCA E...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : BOKS ME BLUETOOTH

MARKA : T&G

MODELI : TG-601

VERSIONI I BLUETOOTH-IT : 5.0

DISTANCA E TRANSMETIMIT : 10m

DIAMETRI I BOKSIT : 50mm x 2

FUQIA E BOKSIT : 5W x 2

FREKUENCA E PERGJIGJES : 70Hz - 20KHz

NDJESHMERIA : 95db±5db

KAPACITETI I BATERISE : 1200mAH

KOHA : NE KARIKIM RRETH 3 ORE / NE PERDORIM RRETH 6 - 8 ORE / STANDBY RRETH 72 ORE

LIDHJE : ME BLUETOOTH / AUX 3.5mm / KARTE MICRO / USB

NGJYRA :  E ZEZE / BLU / E KUQE / JESHILE / SILVER

VECORI :  BUTONA KONTROLLI PER STACIONE TE NDRYSHME DHE FUNKSIONE,

SUPORTON SHUMICEN E PAJISJEVE ME BLUETOOTH,

TINGULL I QARTE NGA BOKSI I FUQISHEM ME PERHAPJE 360°,

SUPORTON KARTE MICRO, USB DHE FISHE AUX,

DRITE E FUQISHME LED SI ELEKTRIK PER CDO RAST,

PAMJE ARTISTIKE SHUME DEKORATIVE PER CDO DHOME TE SHTEPISE TUAJ,

ME PERMASA IDEALE DUKE E BERE KETE BOKS ZGJIDHJEN IDEALE DHE PER UDHETIM,

BUTONA KONTROLLI PRAKTIK PER, MUZIKEN DHE VOLUMIN

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.