SELFIE STICK REMAX UNIAXIAL ME BLUETOOTH

Lek 4,700 Lek 5,200

PERSHRKIMI I PRODUKTIT

EMRI : TREKEMBESH(TRIPOD) PER SELFIE OSE SELFIE STICK

MARKA : REMAX

MATERIALI : ALIAZH ALUMINI

PESHA: 280g

BATERIA: POLIMER LITIUMI

KOHA : NE KARIKIM 1.5 ORE / NE PERDORIM 4 ORE / STANDBY 30 DITE

GJATESIA I MBLEDHUR : 28CM

GJATESIA I HAPUR : 70CM MAX

MBAJTESJA E PERSHTATSHME PER : PER CDO SMARTPHONE BRENDA MADHESISE 6.5INCH

VECORI : SELFIE STICK ME ME BLUETOOTH, JU MUNDESON TE BENI FOTO VETES APO NE GRUP LEHTESISHT

ROTACION 90 GRADE. MUND TA NDRRONI NE MODEN GIMBAL DHE TE LEVIZNI LIRESHEM NE DREJTIMET HORIZONTALE, BENI LIVE STREAM OSE FOTO.

VIDE E POSACME PER TE FIKSUAR KAMEREN E VOGEL PER AKSION OSE MBAJTESEN E TELEFONIT

BUTON I SHKEPUTSHEM ME BLUETOOTH PER TE SHKREPUR FOTO, NISNI/NDALONI REGJISTRIMIN E VIDEOS

MBESHTETESE JO RRESHQITESE PER ME SHUME QENDRUESHMERI GJATE BERJES SE FOTOS APO VIDEOS

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.