QESE MBROJTESE E PLOTE 3D BASEUS PER APPLE WATCH SERIA 4 (40mm)

Lek 800 Lek 1,100

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : QESE MBROJTESE 3D MARKA : BASEUS I PERSHTASHEM PER : APPLE WATCHFORTESIA : 9HVECORI : FILM MBROJTES ME SHTRESA TE SHUMEFISHTA TE PRESUARA, QE NUK THYHET APO COPETOHET PER...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : QESE MBROJTESE 3D

MARKA : BASEUS

I PERSHTASHEM PER : APPLE WATCH

FORTESIA : 9H

VECORI : FILM MBROJTES ME SHTRESA TE SHUMEFISHTA TE PRESUARA, QE NUK THYHET APO COPETOHET PER MBROJTJE MAKSIMALE,

ULTRA I HOLLE ME FLEKSIBILITET EKSELENT QE NUK I ZBEH REFLEKSET E PERDORIMIT,

OFRON SIGURT PER PERDORUESIN PA PENGUAR NE ASNJE ASPEKT,

PAMJE HD SI ZAKONISHT DHE NJE DIFFERENCE SHUME E MADHE NE MBROJTJE NGA GERVISHTJET, SHENJA GISHTASH, UJI , VAJI, PLUHURI, TRONDITJET,

SIPERFAQE E LEMUAR DERI NE CEPE,

PERFORMANCE E DUKSHME DHE CILESI E LARTE

TJETER : RUAN PERFORMANCEN EDHE PAS NJE PERDORIMI TE GJATE,

ESHTE SHUME I LEHTE PER TU VENDOSUR DHE MBULON TE GJITHE SIPERFAQEN E EKRANIT TE ORES DUKE IU PERSHTATUR DERI NE DETAJE,

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.