PISTOLETE UJI MULTIFUNKSIONALE ME PRESION BASEUS PER LARJE MAKINE

Lek 4,000 Lek 5,500

PERSHKRIMI I PRODUKTITEMRI : PISTOLETE LAVAZHI PER MAKINEMARKA : BASEUS MATERIALI : ABS + PC + ALIAZH ALUMINIPERMASA : 19 x 14 x 35 cm PESHA : 217.6gVECORI : ÇDO SHOFER ESHTE I INTERESUAR...

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI : PISTOLETE LAVAZHI PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + PC + ALIAZH ALUMINI

PERMASA : 19 x 14 x 35 cm

PESHA : 217.6g

VECORI : ÇDO SHOFER ESHTE I INTERESUAR TE RUAJE PASTERTINE E MAKINES SE TIJ,

PISTOLETA E UJIT MULTIFUNKSIONALE ME PRESION BASEUS JU OFRON NJE QASJE MODERNE SE SI DHE CFARE DUHET TE JETE NJE LARJE MAKINE,

LANI MAKINAT TUAJA ME PRESION TE LARTE, FALE TEKNOLOGJISE PER RRITJEN E PRESIONIT ME DY FAZA,

NE FAZEN E PARE, PRESIONI RRITET NE ZORREN HIDRAULIKE, DHE NE FAZEN E DYTE, DIREKT NE POMPE.

MJAFTON TE KTHENI UNAZEN NE KOKEN E PISTOLETES PER TE RREGULLUAR DIAMETRIN E VOLUMIT TE UJIT QE DEL NGA PISTOLETA, 

RROTAT PASTROHEN ME LEHTE ME PRESION DIREKT TE FORTE, NDERSA DRITARET DHE TRUPI SPERKATEN ME HAPJE UJI ME TE MADHE,

NEN PRESIONIN E UJIT ZORRA HIDRAULIKE SHTRIHET DHE GJATESIA E SAJ RRITET DISA HERE PA NDIKUAR NE FORCEN DHE PRESIONIN E UJIT,

LARESJA E MAKINES JU OFRON QENDRUESHMERI DHE BESUESHMERI FALE SHTRESES SE JASHTME TE ALIAZHIT TE ALUMINIT, REZISTENTE NDAJ NDRYSHKUT DHE DEFORMIMEVE,

TRE SHTRESA MATERIALESH TE PERZGJEDHURA PERBEJNE ZORREN E CILA ESHTE SUPER FLEKSIBEL DHE TE LEHTE PER T’U PERDORUR,

NJE RRJET LIDHJESH I VEÇANTE I BRENDSHEM PARANDALON RRJEDHJET DHE NGRIRJEN E UJIT EDHE NE MOTET ME TE FTOHTA,

DIZENJIM I VECANTE ME PAMJE FANTASTIKE DHE MODERNE, SHUME E LEHTE PER T'U PERDORUR NGA VETEM NJE BUTON I MADH - JU NUK DO TE KENI PYETJE SE ÇFARE TE BENI DHE SI TA PERDORNI,

PAJISJA ESHTE E PERSHTATSHME JO VETEM PER LARJEN E MAKINAVE, POR EDHE PER PUNE TE TJERA, SI UJITJA E LULEVE APO PASTRIMI I MUREVE DHE TROTUAREVE,

JU MUND TE ZGJIDHNI MIDIS DY GJATESIVE TE NDRYSHME TE ZORRES:  5m ( 15m PAS PRESIONIT TE UJIT ) DHE 10m ( 30m PAS PRESIONIT ).

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.