PASQYRE GRIMI PER MAKINE ME DRITE LED BASEUS DELICATE QUEEN

Lek 2,200 Lek 2,900

PERSHRKIMI

EMRI: PASQYRE GRIMI PER MAKINE

MARKA : BASEUS

MATERIALI : ABS + XHAM I VESHUR ME ARGJEND

KAPACITETI I BATERIA : 500mAH

KOHA : DERI NE 1 MUAJ PERDORIM PA PASUR NEVOJE TE KARIKOHET

PERMASA : 20.4 x 14.6 x 3.4cm

VECORI : MATERIAL CILESOR DHE I DURUESHEM

E DOMOSDOSHME PER ÇDO FEMER ELEGANTE QE GJEN KOHE PER T'U KUJDESUR PER IMAZHIN E SAJ - POR JO VETEM,

ZGJEDHJE E PERKRYER PER TE APLIKUAR MAKE-UP APO RREGULLIME TE TJERA KUR JENI NE RRUGE DHE ME NXITIM,

PASQYRA E VESHUR ME ARGJEND PER PAMJE REALE DHE TE MPREHTE, E CILA NUK SHTREMBERON NGJYRAT,

FALE 30 DRITAVE LED TE INTEGRUARA ME NIVELE NDRICIMI SIPAS KERKESES TUAJ, PASQYRA JU MUNDESON TA PERDORNI SI DITEN ASHTU EDHE NATEN - NE CDO KUSHT NDRICIMI,

DIZENJIM MINIMALISTIK DHE PRAKTIK QE MONTOHET LEHTE DHE I QENDRUESHEM, DUKE IU PERSHTATUR SHUMICES SE MODELEVE TE MAKINAVE NE TREG, 

VENDOSET TEK MBROJTESJA E DIELLIT  DHE PAS MBYLLJES SE SAJ PASQYRA MBETET PRAKTIKISHT E PADUKSHME ( ASHTU SIC DUHET TE JETE PER TE MOS JU PENGUAR NE DREJTIMIN E AUTOMJETIT )

BATERIA ME KAPACITET TE LARTE PREJ 500mAH JU OFRON DERI NE 1 MUAJ PERDORIM, DERI NE MOMENTIN QE KA NEVOJE TE KARIKOHET

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.