ORE INTELIGJENTE MATESE E AKTIVITETIT SI APPLE WATCH 5 ME BLUETOOTH DHE DY PALE RRIPA

Lek 11,000 Lek 14,000

Shitur

**shikoni video ne fund te pershkrimit**

PERSHKRIMI I PRODUKTIT

EMRI: ORE INTELIGJENTE MATESE E AKTIVITETIT

MARKA : TJETER

MODELI : SI APPLE WATCH 5

PERMASA : 44.6 x 38 x 10.7 mm

PERMASA E EKRANIT : 1.54 INÇ

REZOLUCIONI : 240 x 240

NGJYRA : E ZEZE ME RRIPA TE ZI DHE TE ZI ME GRI / E ARGJENDTE ME RRIPA ROZE DHE TE BARDHE ME ROZE / E ARGJENDTE ME RRIPA TE BARDHE DHE TE ZEZE ME TE GJELBER

SISTEMI OPERATIV I PERSHTATSHEM : ANDROID / iOS

VECORI : GJENERATA E RE E MATESVE TE AKTIVITETIT ME NJE NUMER TE GJERE FUNKSIONESH TE PERMIRESUARA

PAMJE TEPER ELEGANTE DHE NDJESE PO AQ SERIOZE DHE E REHATSHME

PASQYRIM I MENJEHERSHEM I AKTIVITETEVE TE NDRYSHME SIC JANE: NUMRI I HAPAVE, DISTANCA E PERSHKUAR, MATJE TE PULSIT, CILESIA E GJUMIT, KALORITE E DJEGURA ETJ.

KARIKOHET NE MENYRE WIRELESS ME ANE TE KARIKUESIT MAGNETIK

PERGJIGJESH OSE REFUZON TELEFONATAT ME NJE PREKJE

ME ANE TE BLUETOOTH-IT TE FUQISHEM V4.0 EBL JU MUND TE SINKRONIZONI KONTAKTET DHE INFORMACIONE TE TJERA SI DHE LUANI MUZIKE / AUDIO DIREKT NGA TELEFONI TUAJ

MONITORIM AUTOMATIK I CILESISE SE GJUMIT DHE NUMRIT TE HAPAVE

SHFAQJE NE KOHE REALE TE NJOFTIMEVE NGA APLIKACIONET

NJE SHUMELLOJSHMERI OPSIONESH DHE GJUHESH

MONITORONI AKTIVITETIN FIZIK DHE PERMIRESOJENI CILESINE E JETES CDO DITE E ME SHUME

Dust or wipe clean with a cloth dampened with water once a week. Be sure not to leave water spots on the surface. These water spots will dry and could possibly leave permanent marks. Clean stains/spots using the following steps: Dampen a soft cloth with a mixture of hot water and liquid dishwashing detergent. Wring the cloth as much as possible to remove excess liquid. Rub the surface lightly in a circular motion. Dry the surface immediately with a clean, soft towel.